Hajdúszoboszló mindenkié!

Hajdúszoboszló Magyarország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja mind a magyar, mind a külföldi vendégek körében. A vendégéjszakák tekintetében csak Budapest és a Balaton környéke hasonlítható a hajdúsági városhoz.

uszogumiskislany

Hajdúszoboszló felkapottsága nem véletlen: a városban komoly fejlesztéseket hajtottak végre, hogy kiszolgálják a vendégek teljes körét: családbarát, nyugdíjasbarát és bababarát apartmanok várják a kikapcsolódni vágyókat. Az apartmanokra és hotelekre akarva sem lehet panaszt tenni: a minőség Nyugat-Európát idézi, az árak – hála istennek – egyelőre megmaradtak a magyar vendégek számára is elérhető szinten. Miközben Hévíz vagy Keszthely árai riasztóak, a hajdúszoboszlói apartmanok sokak számára elérhetők – annál inkább, mert számtalan helyen elfogadják a SZÉP-kártyát, ami jelentős segítség a nyaralni vágyóknak.

Mint fentebb említettük, a hajdúszoboszlói apartmanok is próbálnak egy speciális célcsoportra koncentrálni. A Balaton Sound vagy az EFOTT nyilván a fiatalokra épít, más helyek a nagycsaládosokra stb. Hajdúszoboszlón a kisgyermekesekre, a családosokra és a nyugdíjasokra koncentrálnak, miközben természetesen nem zárkóznak el attól sem, hogy 20 év körüli fiatalok béreljenek ki apartmanokat. Ezzel együtt a város is úgy épül, hogy a fentebb említett célcsoportoknak kínál programokat: modern zenei fesztiválok helyett babaúsztató, gyermekfoglalkoztató várja a legkisebbeket és szüleiket. A szoboszlói Ilona Apartman gyógymatraccal várja a nyugdíjasokat, ugyanitt ingyenes transzfert biztosítanak a hozzájuk érkező idősebbeknek (és fiataloknak), akik számára esetleg nehezebb a szálláshely megközelítése.

A 2010 utáni SZÉP kártyával fizetett nyaralások egyre nagyobb részét képezik a turisztikai bevételeknek. Hajdúszoboszló baba-, család- és nyugdíjasbarát apartmanjai sem maradhatnak le: természetesen bárhol fizethetnek a SZÉP kártyával a vendégek.
Hajdúszoboszló családbarát apartmanjai nem csupán szeretettel, de kiváló szolgáltatásokkal, ingyenes transzferrel és nagyszerű árakkal várják a magyar és a külföldi vendégeket is.