Isuzu D-max őstermelőknek és nagycsaládosoknak

Az Isuzu márka jelenleg egy modell három különböző variánsával képviselteti magát a magyarországi autópiacon. Az Isuzu D-Max elérhető szimpla kabinos, nyújtott szimpla kabinos és dupla kabinos kivitelben is.
Sokan nem tudják, maximum sejtik a márkanév hangzásából, hogy bizony japán márkával van dolgunk. Már eleve ez megbízhatóságot kölcsönöz a márkát képviselő autóknak. Elég azonban megnézünk a kivitelezést, a teherbírást, a fogyasztást, a motorok forgatónyomatékát, s nem lehet kétséges számunkra, hogy az Isuzu D-max modelleknek igenis van helye a magyarországi piacon is.

Isuzu-D-Max

Az Isuzu D-max kategóriája szerint kishaszongépjármű, ezt fogjuk látni a forgalmi engedély megfelelő mezőjében. Kinézetét, tudását és üzemanyag étvágyát tekintve azonban bátran használhatjuk hétköznapi városi használatra is. Felépítésének köszönhetően megállja a helyét nehezebb, valóban terepviszonyok közt is, ezzel együtt remekül pakolható. Minden modell 1 tonna teherbírású, továbbá 3,5 tonna vontatási kapacitással bír. Bizony, erre felpakolhatjuk az egész családot biciklikkel, étellel és itallal, majd indulhat is az utazás! De természetesen több tonnányi áruval is megpakolhatjuk, amit egyik városból a másikba szeretnénk szállítani.

Isuzu-D-Max2

Az utasok biztonságát kiemelten szolgálják a beépített légzsákok vezető és utasoldalon egyaránt, továbbá az alváz energiaelnyelő kialakítása is. Egyéni vállalkozók, őstermelők, munkások, de cégvezetők számára is kivételesen jó választás lehet a márka bármely jelenlegi modellje. A formaterv, a beltér, a felhasznált anyagok minősége mind-mind előremutató vonásokat hordoz. A megbízhatóság és az utasbiztonság pedig vitathatatlan tulajdonsága mind a márkának, mind a modellcsaládnak egyaránt.

Az, hogy az autó nem személyautóként, hanem kishaszongépjárműként van megjelölve a forgalmi engedélyen, magánszemély vásárlók esetén nem jelent különösebb előnyt vagy hátrányt semmiben. Vállalkozások esetén azonban számos kiváló finanszírozási formát igénybe lehet venni a vásárlás folyamán. Kedvező finanszírozással lehet tehát egy, a hétköznapok és a munka számára is megfelelő gépjárműhöz jutni.