Mit viseljünk egy vízparti esküvőn?

Ha idén nyáron meghívtak egy vízparti esküvőre, – legyen az a Duna partján, a Balaton mellett vagy egy távoli, egzotikus tengerparti helyszínen -, a tökéletes ruha kiválasztása nem is olyan nehéz, mint gondolnánk. Most következő cikkünkből megtudhatja, hogy mik a legfontosabb szempontok, melyeket betartva garantáltan tündökölni fog az esküvőn.

Egy vízparti esküvőre tökéletes választás lehet egy színes, mintás ruha. Amennyiben az esküvőt délután tartják, választhatunk térdig érő nyári ruhát, ha pedig este, akkor inkább egy hosszabb, akár földig érő szoknyát. Ha már kiválasztottuk a megfelelő ruhaösszeállítást, akkor már csak a hozzá passzoló ékszer, cipő és egyéb kiegészítőkre kell rátalálnunk.

Lássuk, tehát, hogy milyen kiegészítőket érdemes beszereznünk egy napközben megrendezésre kerülő vízparti esküvőre.

Kalap
A kalap nem csak a strandolás vagy egy nyaralás kelléke lehet, hanem sikkes divatkiegészítője egy nyári esküvőnek. Válasszunk széles karimájú kalapot, hogy megvédjen a nap sugaraitól! Ne feledkezzünk meg arcbőrünk védelméről, és tegyünk fel egy kis UV szűrős alapozót vagy arckrémet. Semmiképp se hagyjuk otthon a bőrtípusunknak megfelelő naptejet se!

Kalap

Esküvőre ékszer

Ékszer

Egy vízparti esküvőn ne viseljünk túl sok, feltűnő ékszert! Egy egyszerű karika fülbevaló és egy bájos, tengerész stílusú medál bőven elég ahhoz, hogy beleolvadjunk a tengerparti/tóparti/folyóparti témába. Ez az arany vitorlás medál cirkónia kővel például egy fantasztikus választás.

Táska
Egy esküvőre nem szükséges óriás táskát magunkkal vinnünk. Elegendő egy akkora, amibe épp hogy belefér a mobilunk, a rúzsúnk, a púderünk meg mondjuk néhány zsebkendő. Az egyik legoptimálisabb választás egy ilyen alkalomra a boríték táska, ami színben és formában élesen kontrasztos a ruhánkkal. Például, ha élénk színű vagy virágmintás ruhában vagyunk, válasszunk hozzá egy fehér, szögletes kis táskát. Ha passzol az egyéniségünkhöz, bátran viseljünk merészebb formájú vagy anyagú darabot.

Táska

Cipő
Rossz hír a magassarkú fanoknak és az alcsonyabbaknak: vízparton érdemes lapostalpút hordanunk, főleg ha homokos a tengerpart. Nagyon csinos tud lenni egy lapos szandál is, és nem utolsó sorban kényelmes. Egy kristályokkal kirakott tanga szandál például nagyon jó választás.

Esküvőre szandál
Napszemüveg
Ha az egész napot a parton tervezzük tölteni, akkor be kell szereznünk egy trendi napszemüveget! A megfelelő stílusú és a ruhánkhoz passzoló darab nagyon trendivé és titokzatossá varázsolhatja megjelenésünket.

Napszemüveg